top of page

Kļūsti par burvi, piepildi Ziemassvētku sapni!



Dārgie vecāki, dārgie bērni! Tuvojas Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienas. Šajā īpašajā laikā ikviens no mums var pārvērsties par laipnu burvi, Ziemassvētku vecīti un piepildīt to vēlmi tiem, kas to gaida un tic brīnumiem.


Sākam tradicionālo labdarības akciju mūsu sponsorētā bērnunama IMANTA bērniem. Izmantojot šo saiti https://www.thingstogetme.com/572050a6fe55, varat izvēlēties konkrētu dāvanu, ko bērni vēlētos saņemt. Mājaslapā, kas tiek atvērta, noklikšķinot uz rezervācijas pogas, lūdzu, norādiet savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru.


Dāvanu pēc izvēles lūdzam iegādāties un nogādāt skolā līdz 20.decembrim, iesaiņojot un parakstot, lai līdz Ziemassvētkiem varam nogādāt bērnunamā.

Tie, kas vēlas, var uzdāvināt papildus dāvanas rezervācijai, tādas kā daiļliteratūru, populārzinātniskās un piedzīvojumu grāmatas latviešu valodā, higiēnas preces (šķidrās ziepes, šampūnu, skūšanās putas vecākiem zēniem), dvieļus, zeķubikses pusaudžu meitenēm (izmēri S, M) , dažādu izmēru sporta zeķes zēniem, saldumus, kā arī jebkuras citas dāvanas pēc Jūsu izvēles, kas iepriecinās un noderēs bērniem!


Paldies par jūsu dāsnumu un laipnību!





bottom of page