top of page

Ģimenes nedēļa



Katru gadu aprīļa beigās mēs rīkojam tradicionālo Ģimenes nedēļu, kas aptver visdažādākos pasākumus - sporta, intelektuālos, informatīvos un izklaides pasākumus.


Galvenais sporta pasākums “Tētis, mamma, es - sportiska ģimene” sastāv no dažādām jautrām stafetēm, kurās ikviens var demonstrēt savas labākās sportiskās īpašības - ātrumu, veiklību, inteliģenci, spēku, precizitāti un komandas spēles prasmes. Pirms stafetes visiem dalībniekiem tiek veikta vispārējā muzikālā iesildīšanās mūsu deju treneres Anastasijas Filistejevas vadībā.


Sporta sacensību uzvarētājs kļuva:

1 vieta

1.a klase - Alikas Apončikas ģimene

4.b klase - Renāta Petrova ģimene

2. vieta

1.a klase - Kulaginu ģimene

3.a klase - Iznovu ģimene

3. vieta

3.b klase - Korņienko ģimene

Visi dalībnieki saņēma balvas un dāvanas.


Mūsu ģimeņu, skolēnu un viņu vecāku intelektuālās prasmes tika pārbaudītas spēlē “Kas? Kur? Kad?”, kas šogad bija veltīta tēmai “Par visu pasaulē” un ietilpa augstākajā sarežģītības kategorijā.


Uzvarētāji starp 1.-2. klasēm:

1. vieta

1.b klases komanda

2. vieta

1.a klases komanda


Uzvarētāji 3.-4.klašu grupā bija trīs komandas ar vienādu punktu skaitu:

1. vieta

3.a klases komanda

4.a klases komanda

4.b klases komanda


Informatīvā atvērto durvju diena neizraisīja lielu vecāku uzmanību, jo visas aktuālās problēmas tiek operatīvi atrisinātas visa mācību gada garumā. Jautājumi visvairāk attiecās uz skolas nākotnes plāniem un jaunu skolēnu uzņemšanas iespējām.


Ģimenes nedēļas noslēguma pasākums “Mājdzīvnieku izstāde” piesaistīja ikviena uzmanību. Jau no paša rīta uz skolu steidzās neparasti, mīļi skolēni - balsīgi suņi, pūkaini kaķi, mūžīgi izsalkuši kāmji, mierīgas jūrascūciņas un klusās zivtiņas. Šī gada izstādes sensācija bija, ko jūs domājat - Āfrikas lūši! Tas paliks atmiņā uz ilgu laiku.


Sirsnīgs paldies visiem šīs neaizmirstamās nedēļas notikumiem, kas vainagojās ar garo un darbīgo mācību gadu. Vecāku pilnīga līdzdalība bērnu izglītošanā skolā ir mūsu laika vissvarīgākā prasība un laba pedagoģisko rezultātu labākā garantija.



Tētis, mamma, es - sportiska ģimene




Kas? Kur? Kad




Mājdzīvnieku izstāde



bottom of page